Over mobieltjeshotel

 

Ik ben docent in het voortgezet onderwijs. Twee jaar geleden kreeg ik genoeg van de problemen die mobiel gebruik in de klas veroorzaakten.

Ik ben gaan zoeken naar een oplossing om conflicten met leerlingen te voorkomen. Ik heb een speciale kast ontworpen, waarin leerlingen de mobiel kunnen leggen. Ik noem de kast mobieltjeshotel**.

Voorheen moesten leerlingen mij de mobiel overhandigen, en dat leidde regelmatig tot vervelende situaties. Nu mogen leerlingen de mobiel zelf in de kast leggen en aan het einde van de les terug nemen. Het resultaat is verbluffend. Scénes zoals uit het verleden zijn verleden tijd. Nog steeds is de leerling niet blij omdat hij zijn mobiel moet inleveren, maar zelf zicht hebben op zijn mobiel en die niet aan de docent hoeven te overhandigen werkt erg goed.

Inmiddels heb ik Europees modelrecht op het mobieltjeshotel, en ben ik het in productie gaan brengen. Ik heb gekozen om de kast van berken te maken, aan de buitenkant gelakt. Je kunt de kast aan de muur hangen, of ergens op zetten. Je kunt kiezen voor een kast met nummers of met namen.

** Het mobieltjeshotel is vastgelegd in het Europees modelrecht en mag niet worden nagemaakt.

Smartphones, GSM opbergsysteem.

Bestel nu

Klik hier om een mobieltjeshotel te bestellen.